Restaurant in Arnhem

Wanneer je lekker wilt eten bij een restaurant in Arnhem dan doe je dat natuurlijk bij restaurant de Nieuwe Tijd. Dit is namelijk een restaurant wat veel verschillende soorten gerechten heeft uit allerlei windstreken van de wereld. Je kunt hier terecht voor een heerlijk uitgebreid diner.

Wat kan je er zoal krijgen?

Bij restaurant de Nieuwe Tijd kan je veel verschillende soorten gerechten proeven. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een buffet concept. Op deze manier kan je zelf bepalen wat je allemaal opschept.

Zo is het mogelijk om langs te gaan bij onze seafood bar, waar je bijvoorbeeld heerlijke verse poké bowls kunt vinden. Ook is het mogelijk om er sushi te eten. Dagverse sushi in verschillende variaties als de Maki, Uramaki en Nigiri met verse zalm, komkommer of gebakken garnalen.

Bij het voorgerechten buffet is het mogelijk om voorgerechten als rundercarpaccio, warme soepen en brood met dips te verkrijgen.

Wanneer je over wilt gaan tot de warme gerechten heb je ook genoeg opties. Zo kan je allereerst gebruik maken van onze A la carte. Hier kan je seizoensgebonden gerechten krijgen.

Daarnaast staan er verschillende warme gerechten klaar in kleine steelpannetjes. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor beenham in mosterdsaus, gebakken zalmfilet of krokant gebakken buikspek. Warme gerechten vanuit allerlei werelddelen worden voor je gemaakt. Van Hollandse groenten tot saté, kip teriyaki en garnalen in zoet zuur.

Wanneer je zelf wat creatiever bent kan je kiezen om te wokken of kan je van de teppanyaki en grill een gerecht kiezen.

Als laatste is er ook een nagerechten buffet met verschillende soorten fruit en een chocolade fontein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *